Umbes tunni aja pärast algavad kaks nädalat, mida oleme oodanud juba alates ajast, mil oma maailmareisi alles planeerisime, seega üle aasta. Osake meie maailmareisiunistustest oli alati olnud meie kallite sõprade külaskäik kuhugi, kus me parajasti maailmas asume. Ja nüüd ongi see käes, kohe kohe astuvad uksest sisse minu kallis õeke Eva oma imearmsate laste Roberti ja Agnesega. Kahjuks ei õnnestunud neil sel korral Kallet kaasa rabada, kes peab külmal Inglismaal kontoris istuma, kui meie siin päikse käes peesitame. Aga me saadame talle mõttejõul osakese sellest päikesest! Ja teisipäeval saabuvad meie kallid sõbrad Maarja, Lauri, Petra, Viljar ja Merka. Ja siis järgneb kaks nädalat ralli ja tralli. Nii et peale seda on oodata veel viimaseid põnevaid Tai-postitusi enne, kui märtsi keskel Hiina ja Jaapani poole edasi liigume!


Mina vesistan nüüd veel tunnikese külaliste auks kokkupandud puuviljavalikut silmadega süües, enne kui neile troopika maitseid tutvustama saame asuda!

Päikest ka teile kõigile!

Comments (6)

On 12. veebruar 2010, kell 13:52 , Anonüümne ütles ...

Aitäh päikse eest ja kadestamisväärne vastuvõtt ootab ees! Nali ka - UK pangandus on nii turvaline, et peale Tai lennujaamast rummi ostmist blokeeriti kohe Eva pangakaart ära:) Nii et meie armas pank ei lase meil kindlasti kuskil oma kulutamistega hulluks minna - kohe võetakse rahakott käest ära. Aga peale pikka veenmist olid nad nõus jälle Evale tarbimisvabaduse andma;)
K Londonist

 
On 12. veebruar 2010, kell 18:22 , Juc ütles ...

Külalised kohal, ujumas käidud, esimesed Tom Khad hinge all ja nüüd trimpame Sang Somi kokse. Tore, et päike kohale jõudis, me pingutasime kõvasti :). Teie panganali on ühtlasi naljakas ja uskumatu, pole iial midagi sellist kuulnud. Aga tore, et sul läbirääkimiste alal kõvasti kogemusi on, ei oleks väga tore ilma rahata puhkusereisil olla :)

 
On 14. veebruar 2010, kell 08:15 , Anonüümne ütles ...

Üle hulga aja lähedaste nägemine on väga suur rõõm ja õnn. Soovin teile põnevat, mõnusat ja armsat koosolemist. Aeg lendab sellistel puhkudel nagunii liiga kiiresti, aga küllap Sa kirjutad meile sellest rallist ja trallist. H Saaremaalt

 
On 14. veebruar 2010, kell 11:22 , Juc ütles ...

Suur tänu, H., heade soovide eest. Eks ta on jah nii, et kui on tore ja põnev, kipub aeg lendama. Aga kindlasti kuulete meie seilustest juba mõne aja pärast!

 
On 15. veebruar 2010, kell 00:05 , Anonüümne ütles ...

ülehomme näeme:)

 
On 15. veebruar 2010, kell 04:51 , Juc ütles ...

Ei Maarjakene :), juba homme näeme! Ootame juba!