Kutsun teid kõiki, kallid kaasaelajad, andma meie reisile omapoolse panuse. Selleks külastage neid vahvaid reklaame, mis aeg-ajalt meie blogisid allnurgas külastavad. Aitate meid ja saate ise midagi uut teada! :)
Suured tänud juba ette!

Comments (3)

On 23. juuni 2009, kell 00:41 , Anonüümne ütles ...

Olen Teie blogi lugeja ja kaasaelaja, kuigi Teid päriselt pole kunagi kohanud. Eks unistan minagi mööda maailma kolamisest, loodetavasti saab see kunagi teoks ka...:)
Küsimus: kas kandekott Ergo on end kasulikuks teinud? Kui sagedasti seda vaja on läinud ja kas laps saab seal ka magatud?
Reklaami järgi tundub, et on vajalik asi. Endal plaan midagi taolist soetada, sellest ka küsimus.

 
On 24. juuni 2009, kell 07:44 , Juc ütles ...

Tere anonüümne kaasaelaja. Tore Sinust kuulda.
Ergo kott on osutunud kohutavalt vajalikuks asjakeseks. Küsisid seda just õigel hetkel - saabusime Pantanalist. Mann ei tahtnud mitte 2,5 h mööda džunglit kolada kl 7.30 hommikul. Nii ma siis tassisingi teda kõik selle aja seljas ja kõhul. :). Ja järgmisel päeval käisime Mann soovil 2,5 h hobumatkal. Siis panime Ergo koti väga huvitaval kombel nii, et Mann istus Henri ees sadulas, Ergo vööosa oli Manni vöö ümber ja pikaks tehtud rihmad Henril seljas. Nii et oli mugav ja turvaline. :). Kindlasti läheb veel ja veel vaja, selles ma ei kahtlegi. magatud saab ka ma usun. Mann pani vahepeal matkal silmad kinni ja käskis mul öelda "till-tall-tikk", kui mõnda looma jälle näen :)

 
On 26. juuni 2009, kell 00:29 , Anonüümne ütles ...

Tore kuulda. Aitäh :)