(Suurim jugadest - Kuradi kurk e Devil´s throat)
Hommikul ärkasime lindude sädistamise peale ja avastasime õue minnes, et hulk kolibrisid oli meie ukse taha sööma-jooma tulnud. Need väiksed tegelased liigutavad end aga nii kiirelt, et pildile on võimatu neid saada. Sõime hilise Argentiinapärase hommikusöögi - värsked croissant´id ja kõvasti kohvi ning läksime jugasid vaatama.
Päeva kohta Iguazu jugade juures palju muud öelda ei ole, kui et "VÕIMAS"!. Võimsamaid ja ilusamaid vaatepilte minu elus, täiesti enneolematu, hingemattev ja võrratu.
(Õied dzunglis; vaade jugadele)
(Mann harjutab baleriinikarjääriks; vaade jugadele; Henri jugade juures)
(Kuradi kurk vaadatud; Kuradi kurk ise;)
(Veel üks Kuradi kurk; üks troopiline linnuke)
(Halbadest kolibri võtetest parim; Üks paljudest värvilistest liblikatest Iguazu jugade juures)

Comments (7)

On 28. juuni 2009, kell 11:01 , Smilla ütles ...

Tere Juta! Pildid nii nostalgiliselt tuttavad ;) Võtke kindlasti ka jõge mööda paadiretk!
Kõike head soovides,
Kairi

 
On 28. juuni 2009, kell 17:30 , Anonüümne ütles ...

Looduse meistriteosed ongi enamasti ahhetamapanevad ja võimsad! Väga ilusas kohas käisite! H Saaremaalt

 
On 28. juuni 2009, kell 21:15 , evake ütles ...

tsau kallid! Pole mõnda aega kirjutanud, aga loen ikka ülepäeva vähemalt. No viimased pildid kose juurest on ikka tõesti nagu muinasjutus, super! Meil siin olis väga tore jaanipäev ja väga lahe alexi sünnipäev, pidus osales üle 40 inimese ja viimased tiksusid ikka kella viieni. Mängisime seltskonnamänge ja lahjendasime ülesandeid. Jaanipäev oli ka megalahe, käisime kell 5 hommikul peipsil veel päikesetõusu vaatamas. lausime rahvalaule ja tantsisime ringis ikka hommikuni. Praegu on pühapäeva õhtu. Maiks ja Tiit tulid aksu sünnale, teeme sauna ja lobiseme mõnusalt, kõik tervitavad teid. Olge lahedad ja teadke, et tunneme teist puudust! Musid kõigile.

 
On 29. juuni 2009, kell 02:23 , Juc ütles ...

Heliacal, ilm ei olnud päris selline, millega tahaks paadiga kose alla minna :). Nii et see atraktsioon jäi tegemata.
H., tõesti oli ahhetamapanev! Väga hea sõna :)
Eva, tore sinust kuulda üle pika aja. Sinu jaanimuljed on küll isuäratavad. Tore, et teil ka ikka suvi on lõpuks. Nüüd algab see aeg, kui meil on külm ja teil soe. Helistasime ka Axile, kas ta ütles? Tervita kõiki!

 
On 29. juuni 2009, kell 10:12 , Smilla ütles ...

Ma tegelikult ei mõelnudki kose alla minekut:) Ma ka ei käinud, ei julgenud.. :) (Mauri oli käinud ja tglt olevat ikka väga lahe olnud) Pidasin silmas paadiretke dzhunglis mööda jõge - selline rahulik. Aerutaja-instruktor on kaasas, kes siis räägib, kus kedagi näha saab kallastel. Väga ilus ja tore oli. Kui ma õigesti mäletan, siis oli see paaditamisevõimalus seal laudtee alguse juures (Kuradi Kurk)
Terv
Kairi

 
On 29. juuni 2009, kell 11:17 , Anonüümne ütles ...

Juhtusin nädalavahetusel Traveli pealt nägema saadet Brasiiliast, täpsemini siis 9 päevast Rios. Väga huvitav oli vaadata, kõik kohad ja nimed olid tuttavad, justkui oleks ise seal varem käinud. Aga tegelikult oli see nii tänu sinu blogi lugemisele, nägin nüüd lisaks jutule pildi ka ära. Loodan, et varsti tuleb siis saade Argentiinast ;)
Tervitab
Mari

 
On 29. juuni 2009, kell 16:25 , Juc ütles ...

Heliacal, oli jah seal kuradikurgu juures võimalik. aga me ei läinud, kuna sedasorti laevasõitu sai Pantanalis tehtud ja loomi üksjagu nähtud. :)
Mari, nii vahva lugu, rõõm kuulda, et oleme sind Riosse reisile viinud :).
Tervitustega päikselisest Argentiinast!