Head Vabariigi aastapäeva sõbrad! Meil on täna suuremat sorti eestlaste pidu siin meie juures planeeritud, nii et võtame koos teiega Eesti terviseks!

Nagu näha on siin meie virtuaalsel reisil juba pikemat aega täielik vaikus. Arvatavasti tekib küsimus, millega me siis tegeleme. Kas pole millestki kirjutada või pole aega. Õnneks on viimane variant õige. Aega pole, kuna nii hea on heade sõpradega klaasikese külma veinikoksi kõrval õhtul terrassil istuda, juttu ajada, tähti piiluda ja tsikaadide siristamist kuulata. Kuna ma selliste tähtsate tegevustega tõsiselt ametis olen, siis lisan taas pundi pilte, et meie tegemistest veidi aimu saada.
Terviseks!

Mann söödab ahve; villas; Mann ja sõbrad elevandil

Tai idarannik; naised elevandi seljas; villas

Meie privaatlaevuke; Mann keset merd ujumas; sõbrad elevandi süles

Väsinud meremees; Tai rannik; ahvitreener Henri

Laevaproua; kalastusvalmis; ahv kurgijahil; ahvibeebi

Jupikesed villast ja mereretke vaade

Elutuba*2; värvilised varbad merel

Stseenid meie villa sisekujundusest


Stseenid meie villa sisekujundusest


Elukad, kellega me koos elame ja üks magamistubadest

Comments (11)

On 24. veebruar 2010, kell 10:29 , Anonüümne ütles ...

HEAD VABARIIGI AASTAPÄEVA!Küll oli tore jälle uut postitust näha. Olete ikka eksootika lainetel, vahva.Tore neid sisekujundusi vaadata. Täitsa Tai, aga koloriit ja kompositsioon euroopalik. Huvitav, kas see on spetsiaalselt nii korraldatud? Mis värvi on nende endi kodud ja kes või mis on teki all voodi keskel? Jäi silma, et meie imekaunid eksootilised kannad õitsevad seal suisa jõe ääres metsikult.Saada aga veel pilte,nii huvitav! Tervitused kõigile Kahupealt.

 
On 24. veebruar 2010, kell 11:03 , Juc ütles ...

Aitähh, Kahupea. Meile just see meeldiski, et villa on nagu Taile kohane, aga samas väga Euroopalikult hubane. Siinsete iavaliste inimesed on tumedad ja valgusevaesed. Voodis teki all oli mingi lisapadi, kui ma ei eksi, naljakalt sätitud. Oled väga tähelepanelik - paljud meie potililled isegi kasvavad siin suurte puudena looduses. Püüan varsti lisapilte saata, tervitused teile!

 
On 24. veebruar 2010, kell 12:20 , Reelika ütles ...

Head aastapäeva Teile! Pildid on ilusad ja koht puhakmiseks imeilus. Tervitused Mammule, Petrale, Laurile ja kõigile teistele ka.
Reelika

 
On 24. veebruar 2010, kell 13:43 , Juc ütles ...

Oi tere Reelika. Suured tänud heade sõnade eest. Annan kindlasti tervitused edasi!

 
On 28. veebruar 2010, kell 00:22 , Unknown ütles ...

Sattusin trip.ee lehelt siia blogisse ja lugesin kahe õhtuga otsast lõpuni kõik läbi. Tõesti väga hästi kirjeldusi ja meeleolusi edasi andvalt kirjutatud! :)
Olen 17, kuid alati teadnud, et tulevikus lähen samalaadsele reisile ja nüüd peale lugemist olen järjest enam hoogu juurde saanud. Kui mitte peale gümnaasiumit, siis peale ülikooli kindlasti tahaks minna.
Tänu sellele blogile suutsin vaimustuda Taist, eelnevalt pole midagi erilist osanud arvata, kuigi paljud tuttavad on käinud ja sõbrannagi sinna kaheks aastaks õppima asus.
Ning Manni üle on heameel, tundub, et ta on tõeliselt tragi ja tubli tüdruk. Ning usun, et selline elukogemus on kindlasti pigem kasuks, näeb, et maailm on suur ja lai. (kui trip.ee lehelt lugedes nägin, et mõni arvas, et selline ettevõtmine on kahjulik a´la tähtis lasteaed jne, siis teie pere pealt on näha just pigem vastupidist)
Jõudu ja jaksu selle kõige imelise nautimiseks! :)

 
On 28. veebruar 2010, kell 11:24 , Unknown ütles ...

Kallis Juta!
Õnnitlen juubelisünnipäeva puhul!
Kristin

 
On 28. veebruar 2010, kell 15:11 , Unknown ütles ...

Kallis Juta!
Soojad õnnesoovid ja suured kallistused sünnipäevaks!

Merlin

 
On 28. veebruar 2010, kell 18:17 , Juc ütles ...

Eneli, suured tänud heade sõnade ja kaasaelamise eest. Ma usun, et kui sa suurelt unistad, teed selle reisi kindlasti teoks. Ja uskumatu, et kogu selle loo kahe õhtuga läbi lugesid!

 
On 28. veebruar 2010, kell 20:54 , Anonüümne ütles ...

Kallis Juta,

Õnnitlen juubeli puhul!

Kristiina

 
On 28. veebruar 2010, kell 23:19 , Unknown ütles ...

Kirjutasin teie blogist inspiratsiooni saaduna sissekande enda blogisse, mõtlesin, et äkki pakub huvi :)
Selle leiab http://redcherrye.blogspot.com/
Ning ka minu poolt palju palju õnne! :)

 
On 1. märts 2010, kell 04:00 , Juc ütles ...

Suurimad tänud teile kallid Merlin, Kristin ja Kristiina õnnitluste eest!