... ega muud polegi, kui et kes veel küllalt ei saanud meie reisist seda blogi lugedes, need on oodatud homme õhtul, st neljapäeval 29. aprillil, telerite ette Ringvaate saate ajal, kus me oma reisist paari sõnaga räägime!

Comments (13)

On 29. aprill 2010, kell 09:26 , Liina ütles ...

Ooo, väga vahva! See on siis küll esimene kord, kui Ringvaadet vaadata tasub :-P
Khm, tee siis oma lugejatele näiteks mingi salajane silmapilgutus :-DDD

 
On 29. aprill 2010, kell 12:44 , Anonüümne ütles ...

Siis paneme oma nõudepesu ruumi telkari käima ja sorry kliendid, kui kala kõrbema läheb :)

Kristel

 
On 29. aprill 2010, kell 19:26 , Unknown ütles ...

Olen nõus esimese kommenteerijaga, hakkan ka esimest korda seda saadet vaatama, sest Teie huvitav blogi on läbi loetud esimesest päevast alates. Oli väga tore reisikirjeldus. Minu lugupidamine Teile.

 
On 29. aprill 2010, kell 20:04 , Anonüümne ütles ...

Mina sattusin üllatuslikult Teid nägema ja uskumatu tõesti, et see aasta nii ruttu läks.
Mann oli ka armas :)

 
On 30. aprill 2010, kell 08:10 , Tuuli ütles ...

Väga lahe oli teie vandersellide triot näha. Tõeliselt vahva reisiseltskond! Sarnast ideed oleme ka ise mõlgutanud, aga seni on asi ikka liiga asjaliku meelelaadi taha jäänud. Eile siis arutasime, et kui kolm last jalgadele aidatud (kooliskäivate lastega on see ikka oluliselt keerulisem), siis teeme ikkagi ära. Kahekesi :)

 
On 30. aprill 2010, kell 14:27 , Red Whortleberry ütles ...

Minul jäi kahjuks vahele! Olin kindel, et saan teid internetist takkajärgi vaadata, aga võta näpust. Kahju! Aga ehk näidatakse veel:)

 
On 30. aprill 2010, kell 14:32 , Anonüümne ütles ...

Minagi vaatasin. H Saaremaalt

 
On 30. aprill 2010, kell 15:15 , Liina ütles ...

Tuuli jutuga seonduvalt - ma kuulsin kunagi prantsuse perekonnast, kes läks aastaks (või piiramatult?) ümber maailma purjetama. Lapsed võeti koolist lahti ja puha. Öeldi, et merel on lapsel võimalus ja motivatsioon kõike õppida - nii geograafiat, bioloogiat, keeli, ajalugu, reaalaineid ka, praktiliselt kõike! (minu liigpraktiline meel kommenteerib, et eeldusel muidugi, et vanemad suudavad õpetada ja asjade vahel seoseid luua, sest hiljem on lapsel ilmselt siiski vaja mingid tasemetööd ju teha).
Aga seda, et kui lapsed juba omal jalal, siis me ka läheme ei tea kuhu ja ei tea kui kauaks, seda me heietame iga nädal :-)
Igatahes oli armas Juc & co'd näha!

 
On 30. aprill 2010, kell 18:46 , Eva P. ütles ...

Ringvaade on üks kõige pealiskaudsemaid saateid, mida tean, ja teid oli ausalt lausa kahju seal vaadata. Nagu ikka, otsiti "sensatsiooni". Aga õnneks sai blogist teie lugusid pikemalt lugeda ja teemadesse süveneda.

 
On 30. aprill 2010, kell 19:24 , Juc ütles ...

Oi kui vahvalt palju kaja. Aitähh kõigile, kes meie pärast saadet vaatama kogunesid. Loodan, et kalad päriselt ära ei kõrbenud, aga nii tore sinust Kristel, et sa olid valmis riskima :).
Tuuli ja Liina, jube vahvad mõtted. Mina isiklikult kujutan ette, et siis peavad lapsed juba nii vanad olema, et elavad oma elu ja saavad vahepeal külla sõita. Ma ei tea, mina hakkaks väga igatsema muidu :).
Red Whortleberry, seda peaks olema võimalik siiski näha netist päevase hilinemisega minuteada.
Eva P, kahju küll kui kurb oli vaadata, meil küll kurb seal olla ei olnud. Eks need, kel huvi rohkem, saavadki blogist juurde lugeda. Ja saade, mis aastasesse reisi pikalt süveneks, veniks ikka tõeliselt pikaks. :) Aga jah selles on sul õigus, et vähemalt 3 korda nii palju oleks seda ajakest võinud olla.

 
On 5. mai 2010, kell 17:23 , tziiki ütles ...

saade on internetis täitsa olemas-mina vaatasin sealt. Väga vahvad olite!...olen ka kõiki postitusi lugenud ja kui nüüd kirjapildi juurde veel pärispilt ja hääl ka tuli, siis tekib lausa tunne, nagu tunneks Teid juba isiklikult :)

 
On 6. mai 2010, kell 22:50 , Juc ütles ...

Tziiki, aitähh. Eks vist tunnetegi, terve aasta siin lobisetud ju :)

 
On 19. mai 2010, kell 00:00 , Anonüümne ütles ...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....