vabandused lugejate ees, mul oli settingutes mingi jama, nii et ilma registreerimata ei saanud kommenteerida. Muutsin ära, kommentaarid teretulnud :

Comments (5)

On 26. mai 2009, kell 09:19 , Anonüümne ütles ...

Tänan, et muutsid seadeid, ma ükskord proovisin kommenteerida, aga ei saanud. Mina, võhivõõras inimene,loen huviga nüüd teie reisijuttu. Kunagi sattusin Su toidukirjutisi lugema ja nüüd olen siiras reisile kaasaelaja. Hoian pöialt, et teie aasta sujuks mõnusalt, põnevalt, vaheldusrikkalt ning mitte ülearu kiiresti. Ajal on ju teatavasti kombeks tormata ning pärast imestad, kuhu see aasta juba kadus? H Saaremaalt

 
On 26. mai 2009, kell 14:14 , Anonüümne ütles ...

Tervitused ka meie poolt, petra kallistab mariat ja loodetavasti talvel juba kohtume;)

 
On 26. mai 2009, kell 14:26 , Smilla ütles ...

Mu lemmik oli tglt L-Am puhul Argentiina, siiani vaatan nostalgiaga sealtehtud fotosid.. Olime kahjuks ajapuudusel vaid BA piirkonnas, kas teie lähete nt ka Moreno liustikku vaatama?
K.

 
On 26. mai 2009, kell 16:28 , kahupea ütles ...

Küll on tore, et teie teele on sattunud nii toredad inimesed! Jätkake samas vaimus!

 
On 27. mai 2009, kell 19:01 , Juc ütles ...

Kirjutasin juba ammu siia teile vastu, aga see armas blogger otsustas minu kommentaari alla neelata :).
H, tore, et oled kaasa elamas ja aitähh heade soovide eest.
Maarja, ma ei julge Mannile Petrat meelde tuletadagi, hakkab väga igatsema äkki :). Ma väga loodan, et te saate meile talvel külla tulla.
Heliacal, oleme Argentiinas ainult 2 ndl ja sedagi BA läheduses, sest meile ei meeldi sealne külm ilma. Seega, veel lõuna poole, veel külmemasse me kohe kindlasti ei lähe :)
Kahupea, tõesti vahva, loodame, et neid vahvaid inimesi jätkub terveks reisiks :)